Toekomstvisie Eemnes 2030

Eemnes in 2030. Hoe ziet ons dorp er dan uit? Wat voor gemeente willen we over 10 jaar zijn en wat moet daarvoor gebeuren? Als gemeente is het goed om vooruit te kijken. Daarom werken we aan een toekomstvisie voor 2030, met doorkijk naar 2050.

Natuurlijk kan de toekomstvisie van Eemnes niet tot stand komen zonder onze eigen inwoners. Daarom vragen we alle Eemnessers om hulp!

Lees over hoe u een bijdrage kunt leveren op Week van de Visie. Doe en denk mee over de toekomstvisie van Eemnes! 

Logo: cirkel met daarin een weiland met een koe en vogels, en de tekst 'Eemnes 2030'Wat vindt u belangrijk voor de toekomst van Eemnes? Hoe kunnen we Eemnes aantrekkelijker maken: wat moet daarvoor hetzelfde blijven of juist veranderen? En hoe zorgen we dat onze gemeente goed voorbereid is op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen? Allemaal vragen die we de komende tijd samen met onze inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en maatschappelijke organisaties beantwoorden. Deze input gebruiken we om te bepalen waar we met elkaar de komende jaren aan moeten werken. De Toekomstvisie Eemnes 2030 vormt de basis voor toekomstige plannen van de gemeente en helpt de gemeente om keuzes te maken voor de lange termijn.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail deze naar: toekomst2030@eemnes.nl

 

Lees ook