Resultaten 1e Burgerpeiling Toekomst Eemnes

De resultaten van de eerste online vragenlijst over de toekomst van Eemnes zijn bekend. Er was een respons van bijna 70%. Leuk om te melden is dat 84% trots is op Eemnes en 94% graag in Eemnes woont. Uniek vinden de deelnemers vooral....

De resultaten van de eerste online vragenlijst over de toekomst van Eemnes zijn bekend. Er was een respons van bijna 70%. Leuk om te melden is dat 84% trots is op Eemnes en 94% graag in Eemnes woont. Uniek vinden de deelnemers vooral de centrale ligging, de rust, het dorpse karakter en het groen. Zoals een deelnemer het zo mooi verwoordde: 'De polder, de geur van koeienstront en kuilgras, de zelfstandigheid, het eigenwijze. Na vakantie op de A27 rijden en een blij gevoel krijgen als je de afslag met het bord Eemnes ziet. Het volkslied van Eemnes (Oh Eemnes, jij groene parel in de polder)’.

Ook zijn er ideeën over wat beter kan. Natuurlijk worden de suggesties meegenomen in het verdere proces rondom Toekomst Eemnes. De tweede online peiling over Toekomst Eemnes is ook afgerond. Binnenkort leest u daarover meer, o.a. op de website, Facebook en Twitter. Medio juni is de laatste online vragenlijst over Toekomst Eemnes. Doet u dan ook weer mee?