Vacature voor vrijwilligerswerk

Chauffeurs (m/v) voor de buurtbus in onder andere: Soestdijk - Amersfoort - Soest - Blaricum - Driebergen – Zeist - Baarn - Soesterberg - Spakenburg – Bunschoten - Eemnes

Houdt u van contact met mensen, vindt u service bieden leuk, bent u gastvrij en rijdt u graag? Lijkt het u leuk om samen met meerdere vrijwilligers personenvervoer te verzorgen voor inwoners uit uw eigen woonomgeving? Word dan chauffeur op de buurtbus. In de hele provincie worden buurtbusprojecten opgestart.

Als buurtbuschauffeur verzorgt u personenvervoer op één van de lijnen in de buurt van uw woonplaats. Het vervoer wordt uitgevoerd met achtpersoonsbusjes.

Bent u:

  • Sociaal vaardig
  • Een of meerdere dagdelen per week beschikbaar
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving van bovengenoemde plaatsen

Neem dan contact op met Lotte Westerik via lwesterik@syntus.nl of op 06 - 12 24 85 70.
U ontvangt dan meer informatie, een inschrijfformulier en een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst voor buurtbusvrijwilligers.

Mocht u nog vragen hebben over de inhoud van de functie dan kunt u contact opnemen met Jacob Speldekamp, buurtbuscoördinator Syntus, via speldekamp@syntus.nl of op 06 - 43 36 75 99.

Syntus verzorgt logisch openbaar vervoer in Gelderland op de Veluwe, in Twente, in Midden Overijssel en met ingang van 11 december 2016 in de provincie Utrecht. Wij doen dit met bussen en treinen. Wij zijn een honderd procent dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis. Kijk voor meer informatie over Syntus op www.syntus.nl en/of op www.syntusutrecht.nl