BEL-gemeenten en SIGHT Landscaping tekenen contract beheer onderhoud buitenruimte

De BEL-gemeenten hebben een nieuwe aannemer voor het beheer onderhoud van de buitenruimte: SIGHT Landscaping. SIGHT voert de werkzaamheden in nauwe samenwerking met de Buitendienst van de BEL Combinatie uit.

Donderdagmiddag 20 februari vond de feestelijke ondertekening van het contract plaats. Wethouders Liesbeth Boersen (Blaricum), Theo Reijn (Eemnes), Ton Stam (Laren) en Henri Schuurman, algemeen directeur van SIGHT, zetten gezamenlijk hun handtekening onder de overeenkomst. Deze geldt voor een periode van vier jaar.

Aansluitend werd bij het BEL-kantoor in Eemnes een boom geplant. Deze wilgbladige eik (Quercus phellos 'Hightower') werd door SIGHT aangeboden als symbool voor een vruchtbare samenwerking. 

Integraal en beeldgericht

Het onderhoud van de buitenruimte wordt vooral beeldgericht en zo veel mogelijk integraal uitgevoerd. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Beheer openbare ruimte; integraal en beeldgericht.

wethouders en aannemer staan naast het bord waar ze net hun handtekening hebben opgezet
Op de foto van links naar rechts: wethouder Theo Reijn, wethouder Ton Stam, wethouder Liesbeth Boersen, algemeen directeur SIGHT Henri Schuurman
 

wethouders en aannemer planten boom