Blijk van waardering voor werkers gezondheidszorg Eemnes

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma van Eemnes heeft maandag 25 januari een smakelijke attentie bezorgd bij de Eemnesser huisartsen, hun assistenten, apotheek, fysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiënist als blijk van waardering en steun. Zij doen hun werk onder moeilijke omstandigheden als gevolg van het coronavirus.

Wethouder De Boer-Leijsma:

Deze harde werkers binnen de lokale gezondheidszorg zien als geen ander wat de pandemie met mensen doet. Eenzaamheid, psychische problemen, angst en huiselijke problemen nemen bij veel mensen en gezinnen toe. Zij zijn vaak de eersten die hiermee geconfronteerd worden en bieden een luisterend oor en hulp. Voor de buitenwereld niet altijd zichtbaar, maar voor de lokale gemeenschap zeer waardevol. Daarom dit gebaar namens het gemeentebestuur, als teken dat de gemeente hun inzet ziet en waardeert en bij gesignaleerde problemen of ideeën graag wil helpen!

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma van Eemnes heeft maandag 25 januari een smakelijke attentie bezorgd bij de Eemnesser huisartsen, hun assistenten, apotheek, fysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiĆ«nist als blijk van waardering en steun.