De nieuwste generatie glasvezelinternet in Eemnes

DELTA Netwerk start na de succesvolle campagnes die gevoerd zijn in Laren en Blaricum nu ook met een glasvezelcampagne in Eemnes. Als 20% van de inwoners uit Eemnes ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 30 november 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Inmiddels is er in Laren gestart met de graafwerkzaamheden en hierop volgend wordt een start gemaakt met de aanleg van het netwerk in Blaricum.

Met glasvezel is Eemnes klaar voor nu en de toekomst

Fantastisch dat er geïnvesteerd wordt in supersnel internet in Eemnes. Dat is al het geval in de buitengebieden, maar nu ook in de rest van ons dorp. Een goede en snelle internetverbinding is zo belangrijk tegenwoordig. We werken veel vanuit huis, downloaden meer en vragen het uiterste van het netwerk. De slimme zorgtoepassingen nemen ook hand over hand toe. Kortom, met glasvezel worden al deze mogelijkheden voor onze inwoners gewaarborgd in de toekomst.

,aldus wethouder René ten Have.

(Online) informatieavonden

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Inloop is vanaf 19.00 uur en vanaf 19.30 uur start de presentatie. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Deze informatieavonden vinden plaats op dinsdag 4 en donderdag 6 oktober in het Huis van Eemnes aan de Noordersingel 4. Ook is er een online informatieavond. Op donderdag 13 oktober vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.