Een BEST-tas cadeau!

Vanaf 8 november ontvangen alle huishoudens in Eemnes een BEST-tas. Samen met Nederland Schoon en KringloopCentrum Eemnes biedt de gemeente deze tas aan. De BEST-tas is er voor spullen die u niet meer gebruikt.

BEST tas

Waarom ontvangt u deze tas? 

Met de BEST-tas krijgen gebruikte spullen een tweede leven. Het zorgt voor minder afval en is beter voor het milieu. De tas zelf is gemaakt van gebruikt materiaal en dus duurzaam. 

Wat gaat er in de tas?

BEST staat voor: Boeken, Elektra, Speelgoed en Textiel. Ieder huishouden ontvangt een tas. Defecte elektronica en kapotte kleding kunnen ook in de tas. De inhoud kunt u bij de Kringloop brengen. U krijgt dan een lege tas weer mee. Na het inleveren van uw spullen, kunt u de tas ook gebruiken voor andere doeleinden. Gebruikt u de tas niet? Dan kunt u deze bij de Kringloop afgeven of in de textielbak doen. 

Geen tas ontvangen?

Heeft u nog geen tas ontvangen? Geen nood, de komende weken bezorgen vrijwilligers van de Kringloop Eemnes de pakketjes. Op 21 november 2022 zijn alle tassen bezorgd. Houd de brievenbus dus goed in de gaten!

Nederland Schoon

De tas is mogelijk gemaakt met Nederland Schoon. Als we meer spullen hergebruiken, brengen we de berg afval naar beneden. Samen gaan we voor een schoon en duurzaam Eemnes!