Gemeentemagazine: ‘Meedoen in Eemnes’

In de aankomende weken wordt het jaarlijkse gemeentemagazine weer bij u bezorgd. Dit jaar is het thema ‘Meedoen in Eemnes’. Het magazine staat vol met inspirerende verhalen zoals interviews met inwoners over zelfbeheer en buurtgezinnen. Of lees over mooie initiatieven zoals het Taalcafé en Aangepast Sporten.

Wat nog meer?

In het magazine staat ook informatie over wat de gemeente voor u kan betekenen. En dit jaar vindt u de afvalwijzer 2024 in het magazine. Mis nooit een ophaaldag en knip de pagina uit. Liever een reminder op uw telefoon? Download de gratis PreZero app.

Wilt u het magazine liever digitaal? Of juist in braille of een grootletterboek? Dat kan!

Ga naar www.eemnes.SmartMap.nl voor alle mogelijkheden. Of download de gemeentegids app via uw telefoon. Liever telefonisch contact? Bel naar Akse Media, telefoonnummer: 0223 - 66 88 77.

Aanpassingen doorgeven? Ziet u onjuistheden in het magazine, geef het door!

Wijzigingen voor het gemeentemagazine kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever via e-mailadres redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van 'Gemeentemagazine Eemnes’, of door te bellen naar 0223 - 67 30 10. Of voer u wijzigingen door via het digitale gemeentemagazine www.eemnes.SmartMap.n

Heeft u geen gedrukt exemplaar ontvangen?

Stuur dan een e-mail met uw adres naar uitgever Akse Media, info@aksemedia.nl, onder vermelding van ‘Gemeentemagazine Eemnes’. Of bel naar 0223 - 66 88 77. U kunt het magazine ook ophalen in het gemeentehuis.

Bedankt

Het gemeentemagazine is tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wij willen hiervoor onze hartelijke dank uitspreken.

Lees meer over het gemeentemagazine: