Groen licht voor pleegzorg! Kom naar de bijeenkomst op 7 november

Deze week geeft Pleegzorg Nederland groen licht tijdens de Week van Pleegzorg 2022. Doel van deze actieweek is om extra aandacht te vragen voor pleegzorg en het tekort aan pleegouders. Ook iets doen of meer weten over pleegzorg? Kom vooral naar de inloopbijeenkomst in het Huis van Eemnes op 7 november. In Nederland zijn er 3500 nieuwe pleeggezinnen nodig voor kinderen die wachten op pleegzorg. Zowel in deeltijd, kortdurend, als voor langere tijd. Zet ook het licht op groen voor deze kinderen!

Inloopavond op 7 november

In Eemnes zoeken we ook mensen die hun huis en hart open willen stellen om tijdelijk te zorgen voor een kind van een ander. Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien. Op maandag 7 november van 19.30 - 21.00 uur organiseert De Gezinsparaplu in het Huis van Eemnes een inloopavond over pleegzorg. Heeft u vragen of wilt u meer weten over pleegzorg? Wees welkom en loop binnen maandagavond 7 november. Bent u al pleegouder? Kom dan ook vooral langs om te horen wat De Gezinsparaplu voor u kan betekenen!

De Gezinsparaplu

De Gezinsparaplu is een lokaal netwerk van gezinshuisouders, pleegouders en vrijwilligers die elkaar ondersteunen en versterken op zowel praktisch als emotioneel gebied. Het is fijn wanneer een van de gezinnen het moeilijk heeft, om ondersteund te worden door anderen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. Meer hierover, op: www.gezinsparaplu.nl.

Afbeelding met tekst: ik geef groenlicht