De Bibliotheek helpt bij de belastingaangifte

Kunt u hulp gebruiken bij de belastingaangifte? Of heeft u behoefte aan een expert die meekijkt? Bibliotheek Gooi en meer helpt graag.

Webinar Belastingaangifte

Volg bijvoorbeeld het Webinar (workshop) Belastingaangifte op 7 April van 11:00 - 12:00 uur, gegeven door Carina Stassen. Het webinar start met algemene informatie over aangifte inkomstenbelasting. Daarna wordt het online aangifteformulier doorlopen. Bij ieder onderdeel geeft Carina informatie. Bijvoorbeeld over de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften. Het gaat om eenvoudige situaties. Vragen rondom bijzondere situaties als echtscheiding, overlijden of een woning in aanbouw worden niet behandeld. Via de chat kunnen vragen gesteld worden.

Spreekuur Belastingaangifte

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor het spreekuur belastingaangifte. Deskundige vrijwilligers bieden hulp of beantwoorden vragen. De spreekuren worden telefonisch of op afspraak georganiseerd. De afspraak is 1 op 1, op afstand van 1,5 meter, in een goed geventileerde ruimte met spatschermen en mondkapjes. Kijk op www.bibliotheekgooienmeer.nl of bel de Helpdesk:035-6973000 om u aan te melden.