Huurwoningen Plukveld (Zuidpolder): inschrijven mogelijk tussen 5 en 9 mei 2023

De Zuidpolder is een rustige wijk met een dorps karakter. De woningen zijn duurzaam en comfortabel. De vraag naar huurwoningen is groot en neemt de komende jaren verder toe. Gemeente Eemnes en de Alliantie willen meer mensen aan een betaalbare en passende woning helpen. Daarom worden er extra woningen gebouwd. De bouw van de woningen startte in het laatste kwartaal van 2022.

Plukveld is een deelplan in de Zuidpolder. Dit deelplan bestaat uit 12 nieuwe, sociale huurwoningen. Het gaat om 6 eengezinswoningen, 2 benedenwoningen en 4 bovenwoningen. De duurzame en energiezuinige woningen worden gebouwd door Heijmans en Van Wijnen.

Type woningen

De eengezinswoningen zijn ongeveer 98 m2 groot. Het zijn 4-kamerwoningen. Dit betekent dat er 3 slaapkamers zijn. De woningen hebben ook allemaal een eigen tuin. Geschikt voor gezinnen.

De benedenwoningen zijn ongeveer 53 m2 groot. De woning is gelijkvloers. Daarmee is de woning ideaal voor vitale senioren. Aan de woning grenst een eigen tuin.

De bovenwoningen zijn ongeveer 65 m2 groot. Deze vierkante meters zijn verdeeld over 2 verdiepingen. De woningen hebben een speelse indeling en zijn bereikbaar met een trap. De bovenwoningen hebben een klein balkon van 7 m2. Geschikt voor eenpersoons- of tweepersoonshuishoudens. 

Inschrijven tussen 5 en 9 mei

Tussen 5 en 9 mei 2023 worden de woningen geadverteerd op WoningNet. De oplevering zal zijn in juni 2023. Belangrijk! Heeft u een binding met de gemeente Eemnes geef dit dan aan in uw inschrijving van WoningNet. De woningen worden met voorrang toegewezen aan woningzoekenden met een binding aan de gemeente Eemnes.

Kijk voor meer informatie op Plukveld in de Zuidpolder van Eemnes.

Woningen Plukveld