Impuls heropend

De activiteiten in Jongerencentrum Impuls zijn weer opgestart. Wethouders René ten Have en Mirjam Havinga bezochten het opgeknapte Impuls en gingen in gesprek met de aanwezige jongeren.

Het jongerencentrum werd begin dit jaar door brand beschadigd. Verschillende partijen werkten samen om Impuls weer te herstellen. Wethouder René ten Have:

De aannemer heeft met man en macht gewerkt om Impuls dit jaar weer gebruiksklaar te maken. Het pand is weer helemaal schoon, zodat de jongeren er samen kunnen komen om bijvoorbeeld te darten of muziek te luisteren.

Wethouder Mirjam Havinga:

Impuls is nu helemaal gecheckt en ook de rooklucht is verdwenen. Ik ben het Huis van Eemnes ook heel dankbaar dat zij de jongeren tijdelijk een plek konden bieden. De jongeren zijn in ieder geval heel blij dat ‘hun’ Impuls weer open is en ik wens ze veel gezellige momenten toe!

De jongeren hielpen mee met het opnieuw inrichten van Impuls. Ook de dj-apparatuur kan weer worden gebruikt. Naast poolen, darten, gamen en muziek luisteren worden er in Impuls allerlei andere activiteiten en cursussen georganiseerd. Op deze website staat een overzicht van alle activiteiten.

de wethouders en jongeren zitten relaxt in het gebouw van Impuls