Informatieavond nieuw woongebied Lindetuin fase 1 in Zuidpolder, Eemnes

Maandag 22 mei 2023 bezocht een mix van belangstellenden van diverse leeftijden de informatieavond van Lindetuin, fase 1. Op de informatieavond stelden de bezoekers gericht vragen over de verschillende woningtypes die men tevoren al online had kunnen bekijken. De maquette, brochures en woningoverzichten zijn uitgebreid bekeken en enthousiast besproken.

In Lindetuin fase 1 bouwt Heijmans 21 koopwoningen met prijzen vanaf € 383.000,- V.O.N. “Veel belangstelling en veel waardering voor de eerste fase van Lindetuin. Mooie afwisselende architectuur, alom veel groen en ruimte om te spelen. Allemaal kenmerkend voor Zuidpolder, de nieuwste wijk van Eemnes. Daar willen mensen graag wonen”, zegt wethouder Theo Reijn. 

Ook bouwer Heijmans kijkt tevreden terug: "Met de grote opkomst voor de informatieavond was het evenement een succes. De enthousiaste reacties en betrokkenheid van de aanwezigen zorgden voor een fijne sfeer”, meldt aankomend ontwikkelaar Howard Vos tevreden.

Inschrijftermijn en toewijzing woningen

De inschrijving voor de koopwoningen is inmiddels gesloten en de woningen zijn 30 mei 2023 onder leiding van de projectnotaris toegewezen. 

Lindetuin fase 2
Binnen enkele weken gaat Lindetuin fase 2 online in verkoop, met o.a. starterswoningen. Meer informatie volgt binnenkort op: www.lindetuin-eemnes.nl    

Informatieavond Lindetuin Eemnes fase 1

Wethouder Theo Reijn (2e van links) en directeur Heijmans, Erik Vos, (uiterst links) met belangstellenden tijdens de informatieavond van Lindetuin fase 1, Zuidpolder – Eemnes.