Lindetuin: start verkoop fase 1, Zuidpolder- Eemnes

Maandag 15 mei 2023 is Heijmans gestart met de online verkoop van 21 energiezuinige woningen in fase 1 van het nieuwe woongebied Lindetuin.

Voor een deel van de woningen gelden toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding. Online inschrijven kan tot 29 mei, 09.00 uur. Alle verkoopdocumentatie en overige informatie is beschikbaar via de website van de Lindetuin.

Woningen

Lindetuin fase 1 bestaat uit rij- en hoekwoningen, woningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond en 1 vrijstaande woning. De woningprijzen in fase 1 zijn vanaf € 383.000,- V.O.N. excl. het gasloos warmte- en energiesysteem. Dit is naar keuze te koop of te huur.  Lindetuin omvat ook 20 huurwoningen. Woningbouwcorporatie De Alliantie wijst de huurwoningen in fase 1 toe via Woningnet

Informatieavond Huis van Eemnes

Op de inloopavond in het Huis van Eemnes is van 19.00-21.00 uur gelegenheid om vragen te stellen over wonen in Lindetuin, fase 1. Ook liggen de brochures klaar en is de maquette te bekijken. 

Fase 2 van Lindetuin gaat rond de zomer in verkoop, met o.a. starterswoningen. De informatie hierover volgt in juni op de website.

LIndetuin woningen online verkoop LIndetuin woningen online verkoop 2