Lunchpauzeconcert: ART Ensemble Huis van Eemnes

Iedere derde donderdag van de maand kunt u genieten van een lunchconcert met een broodje en koffie in het Huis van Eemnes. Deze maand verzorgt de groep ART Ensemble het concert.

Op donderdag 16 december 2021 om 12.30 uur treedt het ART Ensemble op in het Huis van Eemnes. Dit verrassende ensemble, bestaande uit 2 fluitisten en een pianiste, brengt aansprekende muziek van onder meer Fauré, Berlioz en Doppler. Kwalitatief hoogstaande werken worden toegankelijk gebracht door dit bevlogen trio.

Het is een voorrecht om mensen zo blij te kunnen maken met dat wat je zelf het liefste doet,

zegt fluitiste Margreet Niks.

Dit programma spelen wij door het hele land en telkens ontdekken wij weer nieuwe dingen over de muziek.

 Pianiste Laura Hölzenspies voegt toe:

Feiten en weetjes over de muziek maken dat wij steeds met een frisse blik naar de muziek kijken en uitgedaagd worden om de muziek te spelen alsof het de eerste keer is. De blije en ontroerde gezichten in ons publiek, dat is waar wij het voor doen!

Karin Jochems, Margreet Niks en Laura Hölzenspies kennen elkaar van hun studietijd aan het Utrechts conservatorium. Na vele omzwervingen spelen zij nu alweer enkele seizoenen samen in het ART Ensemble. ART staat voor Air-Rhythm-Touch. Fluitiste Karin Jochems vertelt:

Adem, ritme en toucher, maar zeker ook klankkleur en heel inspirerend samenspel kenmerken onze samenwerking. Voor ons is elk concert een feestje!

Praktische informatie

  • Van 12.30 tot 13.15 uur. De zaal is open vanaf 12.00 uur.
  • De toegang is €12,-, inclusief een broodje en koffie.
  • Reserveren kan via deze link.

Bij binnenkomst wordt u gevraagd om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Vervolgens hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden. Lees op de website van het Huis van Eemnes meer over het coronatoegangsbewijs.

Lunchpauzeconcert