Maak gratis gebruik van een onafhankelijke plattelandscoach

De landbouwsector is altijd in beweging en staat ook nu voor verschillende uitdagingen. De provincie Utrecht ondersteunt agrarische ondernemers en erfeigenaren op onafhankelijke wijze. Iedere agrarische ondernemer en erfeigenaar in de provincie Utrecht krijgt daarom de gelegenheid om zich gratis te laten coachen en begeleiden door een onafhankelijke plattelandscoach.

De Provincie Utrecht heeft een budget beschikbaar gesteld om in totaal 600 Utrechtse agrarische ondernemers en erfeigenaren te laten coachen en te begeleiden door een plattelandscoach. Hiervoor hebben LTO, agrarische collectieven, HAJK, natuur en milieufederatie, waterschappen, Rabobank, alle gemeenten en de provincie Utrecht de krachten gebundeld

De plattelandscoaches zijn onafhankelijk, kennen de boerenpraktijk, en hebben hart voor de toekomst van het Utrechtse platteland. Ze nemen graag de tijd om met agrarische ondernemers, samen met eventuele gezinsleden, thuis aan de keukentafel in gesprek te gaan.

Deelname

Na inschrijving krijgt de ondernemer 25 uur gratis coaching en begeleiding (ook inzetbaar voor specialisten). Aanmelden kan via LaMi.nl/plattelandscoaches Vragen of telefonisch aanmelden? Bel dan met het agroloket 088 - 888 66 33. Na aanmelding word je gebeld om de behoefte en verwachtingen te bespreken en word je in contact gebracht met één van de plattelandscoaches voor een eerste kennismaking.