Opening vaccinatielocatie in Eemnes

Op maandag 5 juli 2021 opent de GGD regio Utrecht (GGDrU) een vaccinatielocatie in het Huis van Eemnes, aan de Noordersingel 4 in Eemnes. In juli, augustus en september kunnen inwoners elke maandag hier een prik halen. Burgemeester Roland van Benthem: “Vaccineren werkt en is in 95% van de gevallen effectief. Dus kom gewoon die prik halen, nu ook in ons eigen Eemnes.”

Op deze locatie kunnen op geordende en professionele wijze, conform richtlijn, de vaccinaties worden uitgevoerd. De locatie is 'COVID-19-proof', goed bereikbaar en tot en met in elk geval eind september beschikbaar. Vanaf 5 juli wordt er elke maandag van 09.00 uur tot 17.00 uur op afspraak gevaccineerd. Inplannen kan vanaf dinsdag 29 juni 2021.

Eigen keuze

Vaccineren is gratis en vrijwillig. Maar hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe beter we kunnen voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Zo beschermen we de meest kwetsbaren, verminderen we de druk op de zorg en krijgen we stapje voor stapje meer vrijheid terug.

Naast vaccineren blijft het testen bij klachten van groot belang. Heb je dus klachten, laat je testen en maak een afspraak via www.coronatest.nl of bel naar 0800-1202.

Wilt u meer weten over de vaccinatie?

Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351.

Meer weten over de vaccinatielocatie?

Neem contact op met GGDrU via telefoonnummer 030-630 54 00 of kijk op www.ggdru.nl