PAND TE HUUR aan de Noordersingel 6B

Gemeente Eemnes zoekt een nieuwe huurder voor het pand aan de Noordersingel 6B. Het is een bedrijfsgebouw met een maatschappelijke bestemming.

Het gebouw is in 2013/2014 opgeleverd voor een dansschool. Het is duurzaam gebouwd, het pand is onder andere voorzien van zonnepanelen en een groen dak. Het heeft energielabel A. Het gebouw is opgetrokken in beton en dat zorgt voor een goede isolatie. De indeling is als volgt: op de begane grond een dubbele toiletgroep, kleedruimten met douche, een mindervalidentoilet, een ontvangstruimte met keuken en 2 zalen met een geluiddempende vloer. Op de eerste verdieping is eveneens een ruime zaal, een kantoorruimte en een toilet. Er zijn voor het gebouw voldoende openbare parkeerplaatsen en een fietsenstalling. 

Geïnteresseerd? Neem voor nadere informatie over het verhuurtraject contact op met Nienaber Woning- en Bedrijfsmakelaars Bussum, contactpersoon Danielle Minne en/of Mark Wiegers, telefoonnummer 035 - 695 05 99. Zij begeleiden het verhuurtraject voor de gemeente Eemnes.