Speelplekken in Eemnes: denkt u mee?

Buiten spelen is leuk! Op dit moment zijn er al 10 speelplekken in Eemnes opgeknapt. Wethouder Theo Reijn opende maandag 1 november 2021 een opgeknapte speelplek aan de Patrijzenhof door het nieuwe klimrek in gebruik te nemen met kinderen uit de buurt. In 2022 pakken we 5 andere locaties aan. Wilt u of uw kind(eren) ook meedenken over speelplekken in de buurt? Dat kan!

Sinds eind oktober kunnen bewoners meedenken over de inrichting van 5 speelplekken bij Watersnip, Kamgras, Dravik, Hondsdraf en de Ploeglaan. Per locatie is een online mini-enquête of reactieformulier. Omwonenden ontvangen hierover binnenkort een brief met uitnodiging. Woont u niet direct aan een speelplek, maar wilt u wel meedenken? Ga dan naar participatie.speelplan.nl/eemnes 

Speelplekken opgeknapt 

Ook over de 10 opgeknapte speelplekken konden bewoners vooraf meedenken. Bij het aanpakken van speelplekken zetten we vooral in op meer uitdaging, meer groen en meer samenspeelplekken voor jong tot oud. Op sommige plekken wordt al volop gespeeld. Helaas is een aantal locaties vertraagd vanwege de lange levertijd van toestellen en onderdelen. Speelplekken die nu nog omringd zijn door hekken, gaan naar verwachting deze maand weer open. Nog even geduld dus! 

wethouder hangt in een klimrek en er spelen nog een aantal kinderen