Sport- en Vrijwilligersavond 24 september 2021

Na een jaar van afwezigheid vanwege de coronapandemie, vindt in 2021 weer de jaarlijkse Sport- en Vrijwilligersavond plaats, georganiseerd door het Comité Eemnesser Koeien Trofee in samenwerking met het gemeentebestuur.

Sport en vrijwilligerswerk zijn belangrijk voor de samenleving, zeker in coronatijd. Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond zetten we sporters, sportteams en vrijwilligers in de schijnwerpers voor hun bijdrage op sportief en/of maatschappelijk gebied. De avond vindt plaats op vrijdag 24 september 2021 in het Huis van Eemnes. Dit is onder voorbehoud van de landelijke en lokale coronarichtlijnen, en mits voldoende voorgedragen sporters en vrijwilligers. 

Wilt u iemand voordragen? 

Kent u iemand die het verdient om in de schijnwerpers te staan voor zijn of haar sportieve en/of maatschappelijke bijdrage? Meld deze persoon/personen aan vóór vrijdag 27 augustus 2021 via www.eemnesserkoeientrofee.nl/aanmeldingsformulier 

Alle voorgedragen sporters, sportteams en vrijwilligers krijgen op de avond een attentie namens het gemeentebestuur. Uit de aanmeldingen kiest het Comité Eemnesser Koeien Trofee wie in aanmerking komt/komen voor de felbegeerde Eemnesser Koeien Trofee 2021! Volwassenen ontvangen de Eemnesser Koeien Trofee. Het zogenoemde Eemnesser Koetje gaat naar jongeren tot en met 18 jaar.

Wilt u meer informatie?

Neemt u voor vragen contact op met Ruud Ham, voorzitter van het Comité Eemnesser Koeien Trofee, via voorzitter@eemnesserkoeientrofee.nl