Weer Eemnesser Koeien Trofee in 2022!

De Eemnesser Koeien Trofee bestaat dit jaar 25 jaar. Dit jubileumjaar wordt, na 2 jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen, de draad weer opgepakt. Het Comité Eemnesser Koeien Trofee organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur op vrijdag 30 september 2022 de jaarlijkse Sport- en Vrijwilligersavond!

Alle sporters en vrijwilligers die zijn aangemeld voor de Sport- en Vrijwilligersavond worden in het zonnetje gezet, als dank voor hun bijdrage op maatschappelijk of sportief gebied in Eemnes. Bovendien maken zij kans op de Eemnesser Koeien Trofee! 

Kans maken?

3 categorieën komen in aanmerking voor de Eemnesser Koeien Trofee:

  • Jongeren tot 18 jaar
  • Volwassenen individueel
  • Groepen (vrijwilligers/(sport)teams, van alle leeftijden)

Iedereen maakt kans op de Eemnesser Koeientrofee, mits deze persoon/personen voor 2 september 2022 zijn aangemeld! Niet alleen kampioenen, ook vrijwilligers die een langdurige staat van dienst hebben binnen een vereniging of een langere periode klaarstaan voor een ander kunt u aanmelden. Aanmelden gaat heel eenvoudig via het formulier op www.eemnesserkoeientrofee.nl

Nominatie en bekendmaking

Uit alle aanmeldingen nomineert het Comité Eemnesser Koeien Trofee per categorie de winnaar(s). Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond op vrijdag 30 september 2022 wordt bekend wie er met de trofee vandoor gaat. Bovendien ontvangen alle aangemelde personen een mooie herinnering uit handen van het gemeentebestuur. 

Logo Eemnesser Koeien Trofee bestaat 25 jaar