E-mail nieuwsbrief

Blijf eenvoudig en snel op de hoogte van het laatste nieuws uit Eemnes. U ontvangt de nieuwsbrief één keer per twee weken in uw mailbox.

Abonneer u via onderstaande button op onze digitale nieuwsbrief.

Direct aanmelden

 

Wijzigen

Wilt u uw gegevens wijzigen? Gebruik dan de link Gegevens inzien en wijzigen onderaan de nieuwsbrief die aan u is geadresseerd.

Uitschrijven

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Gebruik dan de link Uitschrijven onderaan de nieuwsbrief die aan u is geadresseerd.

Uw privacy staat voorop

Wij sturen u op regelmatige basis onze nieuwsbrief toe met nieuws over onze gemeente. U kunt te allen tijde uw abonnement op de nieuwsbrief opzeggen door middel van de uitschrijflink in de nieuwsbrief. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Voor het toesturen van de nieuwsbrief verwerken wij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam en e-mailadres. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens uitsluitend door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de aangevraagde diensten. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zie ook onze privacyverklaring.