Gemeentemagazine

De jaarlijkse gemeentegids is in een nieuw jasje gestoken, het is een magazine! Helemaal van deze tijd. U leest in het magazine over wonen, leven en ontspannen in Eemnes.

De GemeentegidsApp

Het gemeentemagazine kunt u ook via een app raadplegen. Download de GemeentegidsApp via Google Play/App Store (gratis te gebruiken), geschikt voor smartphones en tablets. Zo heeft u het magazine altijd bij de hand. 

Bekijk het magazine digitaal 

Akse Media levert een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk digitale gemeentemagazine, via de SmartMap: www.eemnes.SmartMap.nl Ook kunt u de gemeentemagazine in verschillende alternatieve leesvormen bestellen, zoals in grootletterboek, in Daisy cd-rom en zelfs in braille. U bestelt deze eenvoudig via www.eemnes.smartmap.nl/toegankelijk of bel naar Akse Media, telefoonnummer: 0223 - 66 88 77.

Wijzigingen

Wijzigingen voor het gemeentemagazine kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever via e-mailadres redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van 'Gemeentemagazine Eemnes’, of door te bellen naar 0223 - 67 30 10. Of voer u wijzigingen door via het digitale gemeentemagazine: www.eemnes.SmartMap.nl  

Heeft u geen gedrukt exemplaar ontvangen?

Stuur dan een e-mail met uw adres naar uitgever Akse Media, info@aksemedia.nl, onder vermelding van ‘Gemeentemagazine Eemnes’. Of bel naar 0223 - 66 88 77. U kunt het magazine ook ophalen in het gemeentehuis.

Bedankt!

Voor zowel het gedrukte als het digitale gemeentemagazine geldt dat ze tot stand zijn gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wij willen hiervoor onze hartelijke dank uitspreken.

Lees meer over het gemeentemagazine: