Start advertentieverkoop gemeentemagazine

Uitgever Akse Media start vanaf juni met de advertentieverkoop voor het gemeentemagazine. Akse Media is de officiële uitgever van het magazine van Eemnes.

In het magazine biedt de gemeente beperkt ruimte aan niet-commerciële organisaties zoals sportverenigingen en basisscholen in Eemnes. Deze organisaties heeft de gemeente zelf benaderd. Dit verschilt elk jaar weer. 

Wilt u een advertentie plaatsen in het gemeentemagazine?

Dat kan tegen betaling via de uitgever Akse Media. De uitgever vraagt vanaf augustus aan bedrijven in Eemnes om advertentieruimte in het gemeentemagazine te kopen.

Als iemand u hiervoor benadert, kunt u controleren of het om het officiële Eemnesser magazine gaat. Zo kunt u vragen met welke uitgever u spreekt of u vraagt naar de aanbevelingsbrief van de gemeente. Bij twijfel mag u contact opnemen team Communicatie van de BEL Combinatie via e-mail communicatie@belcombinatie.nl of via telefoonnummer 14 035. 

Wilt u in het adressenbestand opgenomen worden?

Een andere manier om in het gemeentemagazine opgenomen te worden is via het adressenbestand, dit is kosteloos. Lees meer: Start actualisatie adressenbestand gemeentemagazine