Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Bezoekers

Terras

Terras

Nieuws

(Accordion ingeklapt)

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Eemnes. Als gemeente volgen en hanteren wij de landelijke richtlijnen van het RIVM.
Lees meer over 'Informatie coronavirus'

(Accordion ingeklapt)

Voor ouderen zijn het moeilijke tijden. De coronamaatregelen zijn ingrijpend.
Lees meer over 'Paasbrood voor ouderen in Eemnes'

(Accordion ingeklapt)

Heel Nederland is aan de slag met het opwekken van schone energie. De gemeente Eemnes zet samen met de Regio Amersfoort stappen om een duurzame regio te worden. Voor 1 juni 2020 moet het concept-...
Lees meer over 'Eemnes zet volop in op zonne-energie '

(Accordion ingeklapt)

Heeft u het al gemerkt? We zijn gestart met het ophangen van nestkasten, verspreid door de gemeente. In eerste instantie gaat het om 250 kasten speciaal voor mezen. Later volgen er nestkasten voo...
Lees meer over 'Nestkasten tegen processierups'

(Accordion ingeklapt)

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma ging 30 maart, op gepaste afstand, langs bij scholen en kinderopvanglocaties om ze met een kratje fruit een hart onder de riem te steken.
Lees meer over 'Mandarijnen voor scholen en kinderopvanglocaties'