Gemeentegids

De jaarlijkse gemeentegids is in een nieuw jasje gestoken, het is een magazine! Helemaal van deze tijd. U leest in het magazine over wonen, leven en ontspannen in Eemnes.

De GemeentegidsApp

Het gemeentemagazine kunt u ook via een app raadplegen. Download de GemeentegidsApp via Google Play/App Store (gratis te gebruiken), geschikt voor smartphones en tablets. Zo heeft u het magazine altijd bij de hand. 

Bekijk het magazine digitaal 

Akse Media levert een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk digitale gemeentemagazine, via de SmartMap: www.eemnes.SmartMap.nl Ook kunt u de gemeentemagazine in verschillende alternatieve leesvormen bestellen, zoals in grootletterboek, in Daisy cd-rom en zelfs in braille. U bestelt deze eenvoudig via www.eemnes.smartmap.nl/toegankelijk of bel naar Akse Media, telefoonnummer: 0223 - 66 88 77.

Wijzigingen

Wijzigingen voor het gemeentemagazine kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever via e-mailadres redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van 'Gemeentemagazine Eemnes’, of door te bellen naar 0223 - 67 30 10. Of voer u wijzigingen door via het digitale gemeentemagazine: www.eemnes.SmartMap.nl  

Bedankt!

Voor zowel het gedrukte als het digitale gemeentemagazine geldt dat ze tot stand zijn gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wij willen hiervoor onze hartelijke dank uitspreken.