Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Corona

Fotocarrousel corona

Nieuws

(Accordion ingeklapt)

Zelfstandige ondernemers die als gevolg van de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen een lening voor bedrijfskapitaal aanvragen van maximaal € 10.157,- met een rente van 2%. De...
Lees meer over '08 april 16.30 uur: Tozo: Bedrijfskrediet aanvragen (vanaf 9 april)'

(Accordion ingeklapt)

Op 6 april is de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) van kracht via het UWV. De NOW is bedoeld om werkgevers tegemoet te komen die te maken hebben met omzetverlies. Hierdo...
Lees meer over '08 april 16.00 uur: Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)'

(Accordion ingeklapt)

Vanwege de landelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn scholen en kinderdagverblijven gesloten. De maatregelen gelden nog tot en met 28 april.
Lees meer over '07 april 13.45 uur: Als opvang van kinderen thuis lastig is'

(Accordion ingeklapt)

Stichting ARQ (Nationaal Psychotraumacentrum) heeft woensdag het Contactpunt psychosociale ondersteuning voor zorgprofessionals gelanceerd.
Lees meer over '07 april 13.40 uur: Contactpunt psychosociale ondersteuning voor zorgprofessionals gelanceerd'

(Accordion ingeklapt)

Vooruitlopend op het landelijke panelonderzoek is vrijdag 3 april een panelonderzoek gestart in de regio Utrecht rondom het coronavirus.
Lees meer over '06 april 13.15 uur: Panelonderzoek coronavirus gestart door de GGD regio Utrecht '