08 juni 17.15 uur: Meer bezoekers tegelijk op terrein recyclingstation Baarn

Vanaf dinsdag 9 juni mogen er 10 bezoekers tegelijk op het terrein van het recyclingstation Oude Amsterdamsestraatweg in Baarn. Ook de aan- en uitrijroute loopt vanaf dinsdag weer als vanouds via de Zandheuvelweg.

Aantal bezoekers

Vanaf 9 juni zijn er maximaal 10 bezoekers tegelijk op het recyclingstation aanwezig. In verband met de coronamaatregelen mochten de afgelopen maanden maximaal 5 bezoekers tegelijk op het terrein van het recyclingstation aanwezig zijn. Met name op piekmomenten ontstonden er soms rijen wachtenden op de aangepaste aanrijroutes en werden er verkeersregelaars ingezet. De verkeersregelaars worden nu niet meer ingezet. 

Route

Vanaf 9 juni wordt ook de oorspronkelijke aanrijroute vanaf de Zandheuvelweg en Oude Amsterdamsestraatweg weer in gebruik genomen en vervalt de tijdelijke route via de Oud Eemnesserweg. De route wordt terplekke aangegeven met borden. Na het storten van hun afval, worden bezoekers met borden weer via de oorspronkelijke aanrijroute naar de Zandheuvelweg geleid.

Opvolgen maatregelen

De versoepeling is mogelijk omdat bezoekers beter gewend zijn aan het houden van voldoende afstand, zoals de coronamaatregelen voorschrijven. Uiteraard blijft het van groot belang dat bezoekers de aanwijzingen van het personeel opvolgen en de maatregelen in acht nemen, waaronder het houden aan de 1,5 meter afstand.

Meer informatie? 

Kijk op de website Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)