13 mei 10.45 uur: Doe mee aan de Ondernemerspeiling regio Utrecht

Om inzicht te krijgen in de werking van de landelijke coronamaatregelen, de behoeften van de ondernemers en de gevolgen van de coronacrisis op het regionale/lokale bedrijfsleven is VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden de Ondernemerspeiling regio Utrecht gestart. Het is tot en met 31 mei 2020 in te vullen en het duurt ongeveer 10 minuten. In het bericht hieronder is meer informatie te lezen.

Samen sterk in de coronacrisis

Doe mee aan de Ondernemerspeiling regio Utrecht. Klik hier om naar de enquête te gaan

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht komt het voortbestaan van je bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met behouden van personeel, het in- of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot aanvragen en uitvoering van landelijke maatregelen. In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jouw ervaringen.

Met deze eerste regionale ondernemersenquête willen we je vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in je bedrijf als gevolg van de coronacrisis. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. De enquête staat open tot en met 31 mei. 

Enquête delen

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers! We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

Directe hulpvraag

Heb je als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar kom je er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie).