Let op: gewijzigde verkeerssituatie Zuidersingel op 24 juni

Op maandag 24 juni wordt er gewerkt aan de Zuidersingel. Van 20:00 uur tot 22:00 uur is een deel van de Zuidersingel (tussen de Stadwijksingel en de rotonde) in beide richtingen dicht. Dan is het nodig om via de Laarderweg om te rijden. Van 22:00 uur tot 05:00 uur is één rijstrook dicht. Een verkeersregelaar leidt u langs het werk.

Houd in beide gevallen rekening met wat extra reistijd. Volg alle werkzaamheden ook in de BouwApp. Download de gratis app op uw telefoon of tablet. Zoek daarna naar ‘Beter Bereikbaar Eemnes’.

Save the date: opening op 11 juli

De werkzaamheden aan de Zuidersingel, Verlegde Laarderweg en de HOV-bushaltes zijn begin juli klaar. U bent van harte welkom om samen met andere genodigden bij de officiële opening aanwezig te zijn.

  • Datum: donderdag 11 juli 2024
  • Tijdstip: 16:00 – 18:00 uur
  • Locatie: Nieuwe P&R-terrein Eemnes aan de Verlegde Laarderweg

In de volgende Rotonde leest u hier meer over.

Gewijzigde verkeerssituatie in beeld

Op deze afbeeldingen staan de afsluitingen met rood aangegeven en met groen de omleidingsroute. Dit houdt in dat op maandag 24 juni van 20.00 tot 22.00 uur een deel van de Zuidersingel (tussen de Stadwijksingel en de rotonde) in beide richtingen dicht gaat. Dan is het nodig om via de Laarderweg om te rijden. Op maandag 24 juni van 22:00 uur tot 05:00 uur is er één rijstrook dicht. Een verkeersregelaar leidt u dan langs het werk.
Een afbeelding van de werkzaamheden op de Zuidersingel in Eemnes. Op de afbeeldingen staan de afsluitingen met rood aangegeven en met groen de omleidingsroute.  Dit houdt in dat op maandag 24 juni van 20.00 tot 22.00 uur een deel van de Zuidersingel (tussen de Stadwijksingel en de rotonde) in beide richtingen dicht gaat. Dan is het nodig om via de Laarderweg om te rijden.

Een afbeelding van de werkzaamheden op de Zuidersingel in Eemnes. Op de afbeeldingen staan de afsluitingen met rood aangegeven en met groen de omleidingsroute.  Dit houdt in dat op maandag 24 juni van 20.00 tot 22.00 uur een deel van de Zuidersingel (tussen de Stadwijksingel en de rotonde) in beide richtingen dicht gaat. Dan is het nodig om via de Laarderweg om te rijden. Op maandag 24 juni van 22:00 uur tot 05:00 uur is er één rijstrook dicht. Een verkeersregelaar leidt u dan langs het werk.