Inschrijving voor tiny houses Barbeelstraat van start

Op 31 januari 2023 start de inschrijving voor de 8 tiny houses aan de Barbeelstraat. Deze zijn bestemd voor Eemnesser starters op de woningmarkt, in de leeftijd van 23 - 30 jaar. De kleine woningen zijn geschikt voor 1 à 2 personen. De Alliantie verhuurt ze via Woningnet.

Op het terrein aan de Barbeelstraat komen ook 32 appartementen. Deze zijn bestemd voor Oekraïense vluchtelingen. Alle woningen krijgen een houten gevelbekleding en een kwalitatief goede uitstraling. 

In de openbare ruimte rond de woningen is onder andere plek voor het stallen van auto’s en fietsen en voor een ondergrondse afvalinzameling. Met een zitbankje en een buitentafel krijgt de openbare ruimte een fijne uitstraling. 

Het hele project wordt naar verwachting komend voorjaar opgeleverd. 

Inschrijven via Woningnet 

De Alliantie verhuurt de 8 tiny houses. Geïnteresseerden kunnen vanaf 31 januari 2023 via Woningnet reageren op 1 van deze sociale huurwoningen: www.woningneteemvallei.nl Onder het kopje ‘Nieuws’ is daar al een vooraankondiging geplaatst. In de advertentie staat welke toewijzingscriteria en voorwaarden van toepassing zijn.  

Tiny houses Eemnes
Foto: impressie tiny houses