Slotavond dialoog ‘Toekomst Eemnes’ met Freek de Jonge op 2 november

Op woensdag 2 november vindt de slotavond van het traject ‘Dialoog met inwoners over de toekomst van Eemnes’ plaats. Alle deelnemers aan de E100 zijn van harte uitgenodigd. Bij voldoende plaatsen zijn ook andere belangstellende Eemnessers, na aanmelding, welkom.

Freek de Jonge peilt ‘de stand van het land’

De avond wordt geleid door Freek de Jonge. Hij bezoekt een aantal gemeenten, waaronder Eemnes, om input te vergaren voor zijn eigen conference ‘De stand van het land’, waarmee hij op dit moment door het land gaat.

Freek de Jonge laat op een creatieve wijze zijn licht schijnen over de uitkomsten van de dialoog en de conceptreactie van het college op de bestuurskrachtmeting van de provincie Noord-Holland. Daarna gaat hij daarover met de aanwezigen in gesprek.

Presentatie E100-groepen

Enkele werkgroepen van de E-100 presenteren hun uitgewerkte ideeën.
De manier waarop wij de afgelopen maanden tijdens het participatietraject ‘Toekomst Eemnes’ met deze Eemnessers hebben gesproken, is ons goed bevallen. We willen deze nieuwe manier van werken, waarbij inwoners meedenken over hun wijk of dorp, graag borgen. Freek de Jonge neemt de aanwezigen hierover mee in gesprek.

Programma

19.00 uur    Inloop met koffie en thee
19.30 uur    Opening
19.40 uur    Toelichting op bestuurskrachtmeting en conceptreactie van het college
19.50 uur    In gesprek met de aanwezigen
20.00 uur    Presentatie E100-groepen en gelegenheid tot vragen stellen
20.30 uur    In gesprek met de aanwezigen
21.20 uur    Afsluiting
21.30 uur    Napraten onder het genot van een drankje

Wilt u komen? Meld u aan!

De slotavond is in de raadzaal in het gemeentehuis in Eemnes van 19.30 tot ca. 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Meld u zich wel even aan door een e-mail met uw naam en adres te sturen aan toekomst@eemnes.nl, want de ruimte in de zaal is beperkt.


Foto: Freek de Jonge