Minicontainer aanvragen

U wilt een extra container aanvragen, of bent uw minicontainer kwijt of deze is beschadigd. Of u wilt doorgeven dat uw container niet is opgehaald.

Niet bruikbaar of kwijt

Containers die niet bruikbaar meer zijn kunt u leeg en schoon omwisselen bij de gemeentewerf in Eemnes.
Bent u uw container kwijt? Vul dan een vermissingsformulier in bij de gemeentewerf in Eemnes. Voor een nieuwe container kan € 55,- in rekening worden gebracht.

Niet opgehaald

Geef dit door via de SUEZ Servicelijn

Extra containers PMD, OPK en GFT aanvragen

Het is momenteel niet mogelijk om een PMD-container aan te vragen of te laten wisselen. De containers zijn in bestelling en de levering duurt langer dan normaal. Begin juni 2021 verwachten wij dat de PMD-containers geleverd zijn. U kunt het PMD-afval altijd bij een ondergrondse PMD-container wegbrengen, mocht uw container niet meer bruikbaar zijn. U kunt PMD-zakken afhalen bij het gemeentehuis, de gemeentewerf en de COOP.
 
De containers voor oud papier en karton of GFT zijn wel aan te vragen. Hiervoor neemt u contact op met de Buitendienst, door te bellen naar 14 035.

PMD-afvalzakken

Het is ook mogelijk om zelf PMD naar de ondergrondse containers te brengen. De PMD-afvalzakken zijn te verkrijgen op de gemeentewerf in Eemnes, bij de COOP en het BEL-kantoor. Daarnaast is het mogelijk om oud papier en karton te deponeren in de ondergrondse papiercontainers bij de appartementencomplexen of bij het recyclingsstation Baarn.