Minicontainer aanvragen

U wilt een extra container aanvragen, of bent uw minicontainer kwijt of deze is beschadigd. Of u wilt doorgeven dat uw container niet is opgehaald.

Niet bruikbaar of kwijt

Containers die niet bruikbaar meer zijn kunt u leeg omwisselen. Via MOR kunt u een aanvraag plaatsen voor het laten omwisselen van een nieuwe container.

Bent u uw container kwijt? Vul dan het vermissingsformulier (Word, 93kB) in. Kunt u het document niet (goed) lezen? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 035. Voor een nieuwe container kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Rest-, GFT- of PMD-afval niet opgehaald

Geef dit door via de PreZero Servicelijn

Papier niet geledigd

Via MOR kunt u dit melden.

Extra containers PMD, OPK en GFT aanvragen

Het is mogelijk om een extra mini-container aan te vragen voor PMD, restafval, oud papier en karton of GFT. Hiervoor neemt u contact op met de Buitendienst, door te bellen naar 14 035. Voor een extra grijze container worden extra kosten in rekening gebracht.

PMD-afvalzakken

Het is ook mogelijk om zelf PMD naar de ondergrondse containers te brengen. De ondergrondse containers zijn vrij toegankelijk. De PMD-afvalzakken zijn te verkrijgen op de gemeentewerf in Eemnes, bij de Plus en het BEL-kantoor. Daarnaast is het mogelijk om oud papier en karton te deponeren in de ondergrondse papiercontainers bij de appartementencomplexen of bij het recyclingsstation Baarn. Ook deze ondergrondse containers zijn vrij toegankelijk. U wordt vriendelijk verzocht het karton zo klein mogelijk te maken voordat dit in de container wordt gedaan.