Minicontainer aanvragen

U wilt een extra container aanvragen, of bent uw minicontainer kwijt of deze is beschadigd. Of u wilt doorgeven dat uw container niet is opgehaald.

Niet bruikbaar of kwijt

Containers die niet bruikbaar meer zijn kunt u leeg en schoon omwisselen bij de gemeentewerf in Eemnes.
Bent u uw container kwijt? Vul dan een vermissingsformulier in bij de gemeentewerf in Eemnes. Voor een nieuwe container kan € 55,- in rekening worden gebracht.

Niet opgehaald

Geef dit door via de SUEZ Servicelijn

Extra containers PMD, OPK en GFT aanvragen

Het is momenteel niet mogelijk om een PMD- en GFT-container aan te vragen of te laten wisselen. De containers zijn in bestelling en de levering duurt langer dan normaal. Houd de website in de gaten wanneer de PMD containers weer voorradig zijn. Voor wat PMD-afval, dit kunt u wegbrengen naar een ondergrondse container, mocht uw container niet meer bruikbaar zijn. U kunt PMD-zakken afhalen bij het gemeentehuis, de gemeentewerf en de COOP.
 
De containers voor oud papier en karton of GFT zijn wel aan te vragen. Hiervoor neemt u contact op met de Buitendienst, door te bellen naar 14 035.

PMD-afvalzakken

Het is ook mogelijk om zelf PMD naar de ondergrondse containers te brengen. De PMD-afvalzakken zijn te verkrijgen op de gemeentewerf in Eemnes, bij de COOP en het BEL-kantoor. Daarnaast is het mogelijk om oud papier en karton te deponeren in de ondergrondse papiercontainers bij de appartementencomplexen of bij het recyclingsstation Baarn.