Zwerfafval

Samen willen we onze gemeente schoon houden. Daarvoor organiseerde de gemeente in maart al een schoonmaakbingo. Natuurlijk is het mogelijk om het hele jaar zwerfafval op te ruimen. Op deze pagina leest u er meer over.

Op 20 maart 2021 organiseerden we een schoonmaakbingo! Op de bingokaart staat een aantal zwerfafvalitems om te verzamelen. Denk aan plastic flesjes, snoeppapiertjes of fastfoodverpakkingen. Wilt u de bingokaart nog gebruiken? Het kan, de kaart is hier te downloaden (pdf, 1.860 KB)

Wilma de Boert reikt een prijs uit aan de winnaar, er staan 4 kinderen op de foto achter de BEL letters.

Samen houden we Eemnes Schoon

De gemeente is enorm blij met hulp van haar inwoners, samen houden we Eemnes schoon! De gemeente biedt mogelijkheden om het schoonmaken te ondersteunen, mocht u ideeën hebben voor uw buurt of hulpmiddelen nodig hebben bij de schoonmaak, neemt u dan contact op met de gemeente via het emailadres: s.ooijevaar@belcombinatie.nl Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. 

Draag bij het zwerfaval opruimen altijd rubber of latex handschoenen. Of gebruik een grijper. Gebruikt u wegwerphandschoenen, gooi ze dan na het opschonen bij het restafval.