Nieuws

 • Werkzaamheden inrichting buitenruimte Huis van Eemnes

  De buitenruimte rondom het Huis van Eemnes wordt binnenkort ingericht. De werkzaamheden starten vanaf half augustus. Het gaat hierbij om de bestrating, aanleg van riolering, het plaatsen van straatmeubilair, de aanleg van een skatepark met basketbalveld, een pannaveldje, een speelplaats, een jongerenontmoetingspunt en parkeerplaatsen.

 • Werkzaamheden kruising Fazantenhof-Noordersingel

  Vanaf de tweede week van september starten de werkzaamheden aan de kruising Fazantenhof-Noordersingel. De kruising wordt opnieuw ingericht zodat er een veilige oversteek komt naar het Huis van Eemnes. Voordat de uitvoering begint, ontvangen omwonenden nog nader bericht van de aannemer Knipscheer infrastructuur (onder andere over de duur van de werkzaamheden en eventuele wegafzettingen). Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt in september de kruising afgesloten. Met borden wordt dan de omleidingsroute aangegeven.

 • Bermversteviging Eikenlaan 30 juli 2019

  Maandag 2 september start de gemeente met werkzaamheden langs de rijbaan van de Eikenlaan in Eemnes. Tijdens deze werkzaamheden wordt aan beide zijde van de rijbaan de berm versterkt door middel van bermbeton.

 • Meneer Myatiev en mevrouw Myatieva krijgen Nederlandse nationaliteit

  Op donderdag 22 augustus 2019 zijn meneer Myatiev en mevrouw Myatieva in het gemeentehuis van Eemnes genaturaliseerd.

 • Mevrouw Voges-Valin genaturaliseerd

  Op woensdag 21 augustus is mevrouw Voges-Valin genaturaliseerd.