Sport- en Vrijwilligersavond

In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert het Comité Eemnesser Koeien Trofee jaarlijks de Sport- en Vrijwilligersavond. In 2020 gaat de uitreiking niet door vanwege de impact van de maatregelen rondom het coronavirus. Het comité hoopt dat de Vrijwilligersavond met de uitreiking van de trofee weer in 2021 kan plaatsvinden.

Eemnesser Koeien Trofee en Eemnesser Koetje

Op vrijdag 24 september 2021 (datum onder voorbehoud) worden sporters en vrijwilligers uit Eemnes in de schijnwerpers gezet voor hun maatschappelijke bijdrage of een bijdrage op sportief gebied. Een sportieve prestatie of een organisatorische bijdrage staan hierbij centraal. Zowel volwassenen als jongeren maken kans op 1 van de trofeeën. Volwassenen komen in aanmerking voor de Eemnesser Koeien Trofee, jongeren maken kans op het Eemnesser Koetje. In samenwerking met het gemeentebestuur worden de trofeeën uitgereikt.

Iemand opgeven voor de koeientrofee (uitreiking 2021)

Zonder kandidaten natuurlijk geen uitreiking. Weet u iemand die het verdient om in de schijnwerpers te staan voor zijn of haar bijdrage? Stuur dan vóór 27 augustus 2021 een duidelijke motivatie, onder vermelding van kandidaatstelling Koeientrofee, per e-mail (bestuurssecretariaat@eemnes.nl) of per brief naar:

Gemeente Eemnes
T.a.v. Bestuurssecretariaat
Postbus 71
3755 ZH Eemnes

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen en insturen.

De al ontvangen voordrachten voor 2020 worden, in overleg met de indieners, aangehouden tot 2021.

Verenigingen en vrijwilligersorganisaties ontvangen in 2021 een gezamenlijke brief van de gemeente en het Comité Eemnesser Koeientrofee, met daarbij een formulier om kandidaten aan te melden.