Herontwikkeling De Hilt

Op de locatie van de voormalige sport- en ontmoetingscomplex De Hilt, aan de Hasselaarlaan in Eemnes, gaat bouwbedrijf Van Wijnen 53 koopwoningen bouwen. Het betreft 12 grondgebonden seniorenwoningen, 8 rijenwoningen, 22 appartementen, 8 twee-onder-een-kap woningen en 3 vrijstaande woningen. De prijzen van de woningen beginnen bij € 290.000,-.

Bekijk plattegrond (Verkaveling De Hilt) (pdf, 118.6KB). Kunt u het document niet (goed) lezen? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 035.

Wilt u op de hoogte blijven van dit woningbouwproject? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief van de Hilt en Hink Stap Sprong!

Aanmelden nieuwsbrief De Hilt en Hink Stap Sprong.

Gemiddeld 1x per 6 weken ontvangt u via e-mail het laatste nieuws over alle processtappen en de (voorbereidende) bouwwerkzaamheden van beide woningbouwprojecten. Aanmelden kan via onderstaande link:

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bestemmingsplan De Hilt

Het bestemmingsplan is op 27 september 2021 door de gemeenteraad vastgesteld en is inmiddels onherroepelijk. Zie hiervoor www.ruimtelijkeplannen.nl

Planning

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon de in december geplande informatieavond door Van Wijnen niet doorgaan. Hiervoor wordt een digitaal alternatief gezocht. Over datum, tijdstip en vorm informeren wij binnenkort via onze digitale nieuwsbrief.

In het voorjaar 2022 wordt gestart met het bouwrijp maken van de gronden. Dat bestaat uit het kappen van bomen, het aanleggen van bouwwegen en het aanleggen van nutsvoorzieningen (denk aan kabels en leidingen).

De start van de verkoop is later dit jaar. De bouw start in het najaar van 2022.

Vragen

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de herontwikkeling van De Hilt dan kunt u mailen naar ruimte@belcombinatie.nl of bellen naar 14 035.

Documenten

Kunt u deze documenten niet (goed) lezen? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 035.