Start werkzaamheden Hink Stap Sprong

Het is zo ver! Er wordt gestart met de werkzaamheden op het terrein van de voormalige Hink Stap Sprong school. Hier worden 29 sociale huurappartementen en 9 koopwoningen gebouwd. 14 januari 2022 worden er hekken geplaatst om het terrein, waarna vanaf 17 januari er wordt begonnen met de sloop van het gebouw. De bouw start in juni 2022 en duurt ongeveer een jaar. Rond de zomer 2023 zal alles klaar zijn.

Wegafsluiting

Om veilig te kunnen werken is het bouwterrein afgesloten en is dit enkel te bereiken via de noordkant. Dit betekent dat het fietspad tot de zomer van 2023 wordt afgesloten. Fietsers en wandelaars kunnen omrijden volgens de op deze kaart aangegeven route.

Verkoop

De verkoop is gestart! Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 18 januari 17:00 uur bij van der Waaij Makelaars. De woningen zijn speciaal voor starters dus kijk goed naar de toewijzingsprocedure. Voor meer informatie zie www.hinkstapsprong-eemnes.nl

Appartementen

De appartementen zullen door de Alliantie via Woningnet verhuurd worden. Tegen het eind van 2022 zullen de woningen via Woningnet worden aangeboden en passend worden toegewezen.