Metamorfose Impuls

Het jongerencentrum Impuls aan de Noordersingel is opgeknapt. De aannemer Gebroeders de Rooij, installateur Schreuder-Ruitenbeek B.V. en interieurbouwer Tribe Productions B.V. hebben de werkzaamheden begin november af kunnen ronden.

Impuls heeft een gehele metamorfose gekregen, van binnen en buiten. Samen met de jongeren zijn de ideeën voor de inrichting van de binnenkant besproken. De buitenkant van het gebouw heeft eenzelfde stijl als van het Huis van Eemnes. Op een aantal panelen van de buitengevel zijn graffiti-tekeningen aangebracht door een professioneel graffitibedrijf. Begin januari 2021 worden de bouwhekken verwijderd.

De activiteiten bij Impuls zijn op 10 juli 2021 weer gestart door het jongerenwerk. In september vindt er nog een officiële opening van Impuls plaats. 

Impuls-gebouw met een bouwhek er omheen

Impressie van de graffitiwerkzaamheden

 Een man aan het werk aan de graffitimuur. Op de muur zijn felle kleuren te zien en het woord POW!  Graffititekening met veel felle kleuren. De woorden Eemnes staan op de tekening.  Een jongen is een het werk aan de graffitimuur.