Metamorfose Impuls

Het jongerencentrum Impuls aan de Noordersingel krijgt een opknapbeurt. De opdracht aan de aannemer Gebroeders de Rooij, aan installateur Schreuder-Ruitenbeek B.V. en aan interieurbouwer Tribe Productions B.V. is inmiddels verleend. En de werkzaamheden kunnen, volgens planning, in oktober 2020 starten.

Het was de bedoeling om eerder te beginnen met de renovatiewerkzaamheden, maar vanwege corona werd het uitgesteld. Impuls krijgt een gehele metamorfose, van binnen en buiten. Samen met de jongeren worden de ideeën voor de inrichting van de binnenkant besproken. De buitenkant van het gebouw komt in een eenzelfde stijl als van het Huis van Eemnes. Op een aantal panelen van de buitengevel worden graffiti-tekeningen aangebracht door een professioneel graffitibedrijf. 

Impressietekening van een klein gebouw voor het Huis van Eemnes
Afbeelding: Impressie van de buitenkant van het nieuwe Impulsgebouw, in dezelfde stijl als van het Huis van Eemnes.

Impressietekening van het Impulsgebouw met een aantal panelen met graffiti-tekeningen
Afbeelding: Impressie van de buitengevel met graffiti-tekeningen op de panelen.

Impressietekening met het Huis van Eemnes, daarvoor staat het kleinere impulsgebouw en daarvoor ligt het skatepark
Afbeelding: Impressie van het totaalbeeld van het terrein, inclusief skatepark en Huis van Eemnes.

Planning

Begin september 2020 starten de voorbereidingen, zoals de sloop van het pand. In oktober begint de aannemer met de werkzaamheden die ongeveer 4 weken zullen duren. Via deze webpagina houden wij u op de hoogte van de voortang van het project.