Politiepost

De gemeente Eemnes heeft een politiepost in het gemeentehuis.

Wijkagent

Wijkagent Hans Drost is bereikbaar via het algemene politienummer: 0900-8844
Algemene website van de politie

Bezoekadres

Zuidersingel 1
3755 AZ Eemnes
Let op: In verband met maatregelen rond het coronavirus is deze publieksbalie van politie Eemnes tijdelijk gesloten. De bezoekerstijden van politiebureau Baarn zijn om die reden verruimd. Het bureau Baarn is vanaf heden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur voor bezoekers geopend. 

Openingstijden

Donderdag: 09.00 tot 16.30 uur
Let op: In verband met maatregelen rond het coronavirus is de publieksbalie van politie Eemnes tijdelijk gesloten. De bezoekerstijden van politiebureau Baarn zijn om die reden verruimd. Het bureau Baarn is vanaf heden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur voor bezoekers geopend. 

Contact

U kunt de politie bereiken via het algemene politienummer: 0900-8844
Algemene website van de politie

Pop-up wijkagent

Wilt u iets kwijt bij de politie over wat er speelt in uw buurt? Vindt u dat de politie ergens op moet letten of heeft u (preventie)advies nodig? Dan bent u welkom bij de pop-up wijkagent in de gemeente Eemnes. De wijkagent staat maandelijks gedurende een uur letterlijk met een statafel en koffie en thee voor u klaar in de wijk.

Tijdens de pop-up komt u laagdrempelig in contact met de wijkagent voor een kennismaking, vragen of problemen. Er worden geen aangiften opgenomen. Wel kunt u ter plekke een afspraak maken om op een later tijdstip aangifte te doen. De gemeentelijke Boa is ook aanwezig tijdens de pop-up. Dus u kunt hen ook vragen stellen.

Data pop-up wijkagent

Iedere eerste donderdag van de maand om 10.00 uur staat de pop-up bij het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 in Eemnes. Behalve in de maand augustus.