Sociaal Wijkteam Eemnes

Krijgt u steeds meer moeite met dagelijkse dingen zoals het huishouden doen, traplopen of fietsen? Bent u eenzaam of zit u niet zo lekker in uw vel? Het Sociaal Wijkteam Eemnes is er voor vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt. Maar ook wanneer u zich zorgen maakt over een ander. Samen met bewoners kijken wij hoe problemen opgelost kunnen worden en of familie, vrienden of buren hierbij kunnen helpen.

Voor wie zijn we er?

Iedereen in Eemnes die er alleen niet meer uitkomt en ondersteuning nodig heeft kan een beroep doen op het Sociaal Wijkteam. Wij zijn er voor u, maar ook voor uw familieleden, buren of vrienden. Er is in het bijzonder extra aandacht voor (kwetsbare) ouderen, hun mantelzorgers en vrijwilligers.

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien? Dan kunt u terecht bij het Jeugd- en Gezinsteam. Lees verder over Jeugdhulp

Samenwerken

Het Sociaal Wijkteam bestaat uit wijkverpleegkundigen en een sociaal werker. Wij werken samen met verschillende partners, zoals huisartsen en de gemeente. Maar ook met maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, winkeliers, wijkagenten, woningbouwverenigingen, fysiotherapeuten en de diaconie van kerken.

Contact

Het Sociaal Wijkteam Eemnes luistert, verbindt en helpt bij het zoeken naar oplossingen.

  • Spreekuur elke dinsdag van 15.00 uur tot 16.00 uur in het Huis van Eemnes.
  • Bellen kan ook met 035 - 303 46 06. Als u een bericht achterlaat, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
  • U kunt ook het contactformulier gebruiken.